Kültür ve Turizm Bakanı'nın eşi Pervin Ersoy, polis memuruna şemsiye tutturup çantasını taşıttı

TAKİP ET

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, koruma polisinin kendisine şemsiye tutup, çantasını taşıdığı anları sosyal medyadan paylaştı. Paylaşım sonrasında tepkiler çığ gibi büyüyor. Polise taşıtılan çantanın bedeli ise yaklaşık 131 bin lira.

AYKIRI / HABER MERKEZİ

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'un sosyal medya paylaşımıyla büyük bir skandal patlak verdi. Ersoy'a koruma polisi tahsis edildiği ortaya çıkarken, polisin Ersoy'un çantasını taşıyıp, şemsiye tuttuğu görülüyor.

Pervin Ersoy'un Kahramanmaraş'a yaptığı gezi büyük bir skandala dönüştü. 

"Her şehri ünlüsüyle geziyoruz" sloganıyla kurulan ve Pervin Ersoy'un başında olduğu "Rotahane" organizasyonu çerçevesinde yapılan gezide çarpıcı görüntüler ortaya çıktı.

Bakan eşine polis koruması tahsis edildiği görülürken, bireysel yapılan gezi sırasında kadın polisin sürekli şemsiye tutup, Pervin Ersoy'un çantasını taşıdığı görüldü.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI
Ersoy, polis memurunun kendisine şemsiye tutup, çantasını taşıdığı fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

Gelen tepkiler üzerine, Ersoy paylaşımını sildi.



ÇANTA VE ŞEMSİYEYİ ELİNE HİÇ ALMAMIŞ
Pervin Ersoy'un, gezi boyunca yanında sosyal medyada tanınan bazı isimlerin de yer aldığı görülürken, şemsiye ve çantasını hiç taşımadığı görüldü.

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Necati Okay'ın paylaştığı fotoğraflarda da koruma polisi çanta taşıyıp, şemsiye tutmaya devam ediyor:

"Kültür ve Turizm Bakanımız Sn. @MehmetNuriErsoy'un Kıymetli Eşi Pervin Ersoy hanımefendi ve beraberindeki heyeti Tarihi Bahtiyar Yokuşu'muzda misafir ettik."

ÇANTANIN BEDELİ: 131 BİN LİRA
Pervin Ersoy'un polis taşıttırdığı Chanel marka çantanın resmi satış fiyatı ise 131 bin lira.

İşte güncel kurla Chanel'in resmi sitesindeki çantanın satış fiyatı:

GÖREVDEN ALINSIN Kİ BİR DAHA KİMSE TÜRK POLİSİNE ÇANTA TAŞITTIRMASIN
Görüntülerin ortaya çıkmasından sonra Pervin Ersoy'a sosyal medyada büyük tepki gösterildi.

Gazeteci Batuhan Çolak da, Bakan'ın görevden alınması çağrısında bulunarak "Cumhurbaşkanı olsam, Bakan'ı derhal görevden alırdım. Alırdım ki bir daha kimse Türk polisine çanta taşıttırmasın." ifadelerini kullandı.

PERVİN ERSOY: "YAĞMUR YAĞIYOR, FOTOĞRAF ÇEKİYORUM BİR YANDAN"
Sosyal medyada gelen tepkilerden birine yanıt veren Pervin Ersoy'un ifadeleri dikkat çekti:

“Hanımefendi fotoğraf çekiyorum bir yandan , yağmur yağıyor diğer yandan şemsiye tutmanın bu kadar sizleri rahatsız edeceğini bilseydim hiççç şemsiyesizde yürürdük yollarda .. Tek işiniz gücünüz bir açık yakalayıp ordan nasıl laf çarpacağınızın peşine düşmek .. Yapılan hiç birşeyi görmeyin yağmurda 3-4 dakika tutulan şemsiyeyi görün diycek kelime yoook ..”



ÇALIŞANINA ELİNİ ÖPTÜRÜP DOLAR VERMİŞTİ

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Pervin Ersoy, evlerinde çalışan hizmetliye elini öptürüp dolar verdiği anları sosyal medyadan paylaşmıştı:


O FOTOĞRAF AKILLARA GELDİ

Bakan Ersoy'un eşine şemsiye tutan polis görüntüsünden sonra akıllara 2014 yılında yaşanan bir başka skandal geldi. 

Zonguldak'ta Gaziler günü dolayısıyla yapılan törende aşırı yağış sonrasında protokoldeki vali, belediye başkanı, tugay komutanına şemsiye tutulurken, Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Ramazan Çakal'a şemsiye tutan olmamış, yağmurda ıslanmasına aldırış edilmemişti.

 

pervin ersoy pervin ersoy çanta mehmet nuri ersoy kahramanmaraş rotahane