Küçük çocuğun zamlara gelen tepkisi izleyenleri duygulandırdı: "Yine zam gelmiş, bu benim son açmam olabilir"

TAKİP ET

Hayat pahalılığı her geçen gün şiddetini artırırken, küçük bir çocuğun açmaya gelen zammın ardından çektiği video sosyal medyada gündem oldu. Küçük çocuk videoda, "Çok pahalanmış. Hele simit alamadım açma alabildim. Simit de alırsam param biter dedim. Bu benim son açmam olabilir" dedi.

Asgari ücret yüzde 30'luk zamla 5500 TL'ye yükseltilmesine rağmen hayat pahalılığı etkisini daha şiddetli bir şekilde hissettiriyor.

Her alanda peş peşe zamlar gelmeye devam ederken küçük bir çocuğun çektiği video sosyal medya gündem oldu.

Fırından aldığı açmaya zam geldiğini söyleyerek "Elveda açma" diye video çeken küçük çocuğun isyanı, milyonlarca kez izlendi.

Küçük çocuk, şu ifadeleri kullandı:

"Fırına gittim açma aldım. yine zam gelmiş eskiden 3 liraydı 3,5 olmuş. 4 liraydı 4,5 olmuş arkadaşlar. 1 gün açma aldım. şimdi arkadaşlar yarın olacak bildiğin pahalı olacak arkadaşlar. Çok kızıyorum. Yarın da bayram. Çok pahalanmış. Hele simit alamadım açma alabildim. Simit de alırsam param biter dedim. Çok pahalıydı arkadaşlar. O yüzden almadım. Çayım da burada. Bu benim son açmam olabilir. Elveda diyorum açmama. Son kez yiyeceğim bir daha da yemeyeceğim. Pahalanmış arkadaşlar."

Açma simit fırın zam küçük çocuk