Kübra Par'dan Erdoğan'ın kurdela kesen çocuğun kafasına vurmasına yorum: "Tatlı sert baba figürü!"

TAKİP ET

Süleyman Soylu yayınının moderatörü olan HaberTürk yazarı Kübra Par, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize'deki açılışta kurdelayı erken kesen çocuğun kafasına vurması hakkında "AK Parti seçmeninin kızacağı bir durum yok. Aksine Erdoğan'ın 'tatlı-sert muhafazakar baba' figürüyle uyumlu bu davranışlar. Hatta örtülü bir şefkat de içeriyor" dedi.

Süleyman Soylu'nun Sedat Peker'in iddialarına yanıt vermek için çıktığı canlı yayının moderatörü olan ve tepki çeken HaberTürk yazarı Kübra Par, dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

"TATLI SERT BABA FİGÜRÜ"
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize'deki açılış töreninde kurdelayı erken kesen küçük bir çocuğun kafasına 3 kez vurmasına ilişkin Par, "Erdoğan’ın ‘tatlı-sert muhafazakar baba’ figürüyle uyumlu bu davranışlar. Hatta örtülü bir şefkat de içeriyor." dedi.

Par, şu ifadeleri kullandı:
"Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize’deki kurdele kesme merasimi sırasında çocuklarla kurduğu iletişim dün sosyal medyada epeyce mevzu oldu. Saçının bir kısmını uzatıp tepesinde toplayan bir çocuğa 'Ulan oğlum ne bu hal? Allah iyiliğini versin. Geç şuraya!' demesini ve kurdeleyi erken kesen minik bir çocuğun kafasına tık tık vurarak çocuğu da gülümseten bir uyarıda bulunmasını yadırgayanlar oldu.

Oysa ortada Rizelilerin ya da genel anlamda Erdoğan’ı seven AK Parti seçmeninin kızacağı bir durum yok. Aksine Erdoğan’ın ‘tatlı-sert muhafazakar baba’ figürüyle uyumlu bu davranışlar. Hatta örtülü bir şefkat de içeriyor. Pedagojik açıdan yanlış mıdır değil midir fikrim yok ama oradaki halkın şaşırdığını ya da çocukların alındığını zannetmiyorum"
 

Erdoğan'ın kurdelayı kesen çocuğun kafasına vurmasının ardından A Haber'den hamle!

kübra par erdoğan kurdela rize açılış