Kritik derbide kazanan çıkmadı, puanlar paylaşıldı!

TAKİP ET

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, evinde Trabzonspor'u ağırladı. karşılıklı 2'şer golün atıldığı karşılaşmadan takımlar 1'er puanla ayrıldı.

Süper Lig'in 10. haftası Beşiktaş'la Trabzonspor arasında oynanan derbiye sahne oldu.

Karşılıklı gollerin atıldığı karşılaşma 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

Taraflar 1'er puana razı oldu.

Ev sahibi Beşikaş'ın gollerini Larsen (kk) ve Cenk Tosun kaydederken, Trabzonspor'un golleri Gomez ve Trezeguet'den geldi.

Trabzospor, karşılaşmanın 11. dakikasında Maxi Gomez ile öne geçti. Beşiktaş, bu gole 29. dakikada Stryger Larsen'in attığı goller karşılık verdi. Trabzonspor, 36. dakikada Arthur Masuaku'nun büyük hatası sonrası Trezeguet ile yeniden öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Beşiktaş'ta ikinci yarıda 67. dakikada oyuna dahil olan Cenk Tosun, 70. dakikada skoru eşitledi.

Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı, 90+6. dakikada Gedson'a yaptığı sert faulün ardından sarı kart gördü. VAR'dan gelen uyarı sonrası hakem Ali Şansalan pozisyonu izledi ve 25 yaşındaki futbolcuyu kırmızı kartla cezalandırdı.

Dolmabahçe'de başka gol sesi çıkmadı ve maç 2-2 bitti. Bu sonucun ardından Beşiktaş 19, Trabzonspor 18 puana yükseldi. Ligin bir sonraki haftasında Beşiktaş, Hatayspor deplasmanına gidecek. Trabzonspor, sahasında Sivasspor'u ağırlayacak.

Beşiktaş trabzonspor derbi