Kraliçe Elizabeth'in tabutuna doğru koşmaya başlayan kişiye polis müdahale etti

TAKİP ET

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in tabutunun başında korku dolu anlar yaşandı. Bir anda kalabalığın arasından sıyrılarak koşmaya başlayan ve tabuta sarılan bir kişiye polis müdahale etti.

İngiltere'de Kraliçe 2. Elizabeth'in naaşının ziyarete açıldığı Londra'daki Westminster Salonu'nda herkesi şoke eden anlar yaşandı.

Dün akşam saatlerinde Kraliçe'nin naaşını görmek için kuyrukta bekleyen binlerce kişiden biri salonda paniğe neden oldu.

Kuyruktan ayrılarak Kraliçe’nin naaşına doğru koşan ve tabuta sarılan bir kişi salonda korku dolu anlar yaşattı. Adamın bir anda korumaları geçip tabuta elini koyması ve üzerindeki Kraliyet bayrağını kaldırmaya çalışması üzerine polis hemen adama müdahale etti.

Çevredekilerin korku dolu bakışları altında polis görevlileri, adamı yere devirerek gözaltına aldı ve ayaklarından tutarak salondan çıkardı.

Metropolitan Polisi, olay nedeniyle salon içindeki canlı yayının bir süre durdurulduğunu bildirdi. Scotland Yard polis teşkilatından yapılan açıklamada da, “Bir kişi Kamu Düzeni Yasası'na aykırı hareket etmesi nedeniyle gözaltına alındı ve şu anda da gözaltında tutuluyor” denildi.

Elizabeth Kraliçe Elizabeth tabut polis