Koronavirüsü atlatan Mısra Öz: Oğlumu hep yanımda hissettim

TAKİP ET

Çorlu'daki tren kazasında oğlunu ve eşini kaybeden Mısra Öz, koronavirüs sebebiyle tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Virüsü atlatan Öz, "Oğlumu hep yanımda hissettim' dedi.

Çorlu'da 8 Temmuz 2018'de meydana gelen tren kazasında eşini ve oğlunu kaybeden Mısra Öz, koronavirüsü atlattı ve hastaneden taburcu oldu. Bir hafta entübede kaldıktan sonra virüsü yenen Öz, ""Oğlumu hep yanımda hissettim” diye konuştu.

Sosyal medyada kendisine verilen destek mesajları hakkında Öz, "Gözlerim doldu, içim titredi, onur ve gurur duydum. Çok mutlu oldum. Değerli hissettim. Hatta iyileşme sürecime moral bile oldu bu mesajlar. İnsanlarımız çok güzel. Birlik ve beraberlik duygusunu hissetmek ise güven verici" dedi.

Cumhuriyet'in haberine göre Öz'ün açıklamaları şu şekilde:
- Babanız ile konuştuğumuzda “Kızım baskı altındaydı, stresten bağışıklık sistemi zayıfladı” dedi...  
Haklı. Çünkü ben Covid geçirmeden önce de bağırsaklarımdaki kronik rahatsızlığın atak geçirmesi ile hastaneye yattım. Çorlu’nun 7. duruşmasına gidemedim. Hemen ardından da Covid’e yakalandım. Yıllardır yaşadıklarımız kolay şeyler değil.

- Yoğun bakımdayken insanlar sizin adalet arayışınıza destek için tweet‘ler attı. Neler hissettiniz?
Gözlerim doldu, içim titredi, onur ve gurur duydum. Çok mutlu oldum. Değerli hissettim. Hatta iyileşme sürecime moral bile oldu bu mesajlar. İnsanlarımız çok güzel. Birlik ve beraberlik duygusunu hissetmek ise güven verici. Ben yoğun bakımdayken hep “Ölmek kolay ama benim yaşadığımı aileme yaşatma Allahım. Kaldıramazlar” diye dua ettim. Ardından da daha yapacak çok işim var. Davamız var, hesap verecekleri o günü görmem gerek dedim. Oğlumu hep yanımda hissettim.

- Hastalıkla mücadele edenlere bir öneriniz var mı?
Tüm sağlık çalışanlarına, doktorlarıma, hemşirelere, sağlık personeline sonsuz teşekkür ediyorum. Çok yoğunlar. Nefes almaya vakitleri yok. Bir insanı hayata bağlamak mucizevi bir şey. Hepsinin yolu açık olsun. Bu berbat bir hastalık. Yakalanan herkese de şifa dilerim. 
 

mısra öz çorlu koronavirüs oğuz arda sel