Koronavirüs risk haritası yayımlandı

TAKİP ET

Sağlık bakanlığı, koronavirüs tedbirleri kapsamında yayınladığı hayat eve sığar uygulamasına güncelleme getiriyor. Buna göre kullanıcılar sadece çevrelerini değil, tüm illerdeki vaka yoğunluklarını görebilecek.

Sağlık bakanlığı "Hayat eve sığar" uygulaması ile çevresel rsik görünümünü yayınlamıştı, ancak uygulamaya yeni yapılan güncelleme ile artık sadece kendi çevremizi değil diğer tüm illerdeki vaka yoğunluğunu göreceğiz.

Uygulamadaki son güncelleme ile kullanıcılar sadece yakın çevresindeki değil, diğer tüm illerdeki vaka yoğunluklarını da görebiliyor. Haritadaki kırmızı renkli yerler vakaların yoğunluğunu gösteriyor.

Uygulama, her gün kullanıcılara sağlık bilgilerini soruyor. Kullanıcılar, 'ailem' bölümüne dahil ettikleri insanlardan herhangi biri pozitif ya da temaslı ise uyarılıyor.

Uygulama, Corona Virüsü testi pozitif olan kişilerin yoğun olarak bulundukları bölgeleri gösteriyor.

İŞTE ÖRNEK RİSK HARİTALARI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

koronavirüs risk haritası koronavirüs risk haritası ankara koronavirüs risk haritası izmir koronavirüs risk haritası bursa koronavirüs risk haritası kocaeli sağlık bakanlığı hayat eve sığar uygulama güncelleme