Konya'da Suriyeliler, belediye çalışanı temizlik işçisini darp etti: Yoğun bakımda tedavi görüyor

TAKİP ET

Konya'nın Karatay ilçesinde Suriyeli bir grup, belediye çalışanı temizlik işçilerini öldüresiye darp etti. Ağır yaralanan Selman Konya, Şehir Hastanesi'nde yoğun bakımda tedaviye alındı. Darp edilen temizlik işçisinin babası Mehmet Konya, "Belediyeden 'şikayetçi olmayın, çocuğunuzun işi riske girer' dediler" diye konuştu.

Konya’nın Karatay ilçesinde Suriyeli bir grup, Karatay Belediyesi çalışanı temizlik işçilerini darp etti.

Fetih ve Kırbaşı caddelerinin birleştiği noktada dün akşam üzeri meydana gelen olayda  Temizlik işçisi Selman Konya ve mesai arkadaşı ağır yaralandı.

TEMİZLİK İŞÇİSİ AĞIR YARALANDI
Temizlik işçileri, geri dönüşüm malzemelerini topladığı sırada Suriyeli bir grubun saldırısına uğradı.

Ağır yaralanan ve yoğun bakımda tedavi gören belediye işçisinin babası Mehmet Konya, kentte yerel yayın yapan tv42'ye konuştu.

Baba Mehmet Konya şu ifadeleri kullandı:
"Akşam saatlerinde 19:10 civarında oğlum beni aradı. Daha önce karton toplama konusunda bir tartışma yaşanmış. Bugünde 6 motosikletli Suriyeli değneklerle oğluma ve arkadaşına saldırmış. Mahallede bulunan roman hanımlar çocuğumu kurtarmışlar.

"BELEDİYEDEN 'ŞİKAYETÇİ OLMAYIN' DEDİLER"
Şehir hastanesine getirilmiş. Kafatasında darbelerden kaynaklı beyin kanaması var. Kulak zarı patlamış. Yoğun bakıma alındı. Durum ile ilgili şikayetçi olacaktık. Bir belediye yetkilisi iki kişi yakalandı şikayetçi olmayın, çocuğunuzun işi riske girer dedi.

Bizde ona göre hareket ettik ama Köprübaşı Karakolu'ndan aradılar bize niye şikayetçi olmadınız diye polis sordu bizde tutuklandığı söylediği için şikayet etmedik dedik. Meğer bir yakalanma söz konusu değilmiş."
 

konya suriyeliler karatay temizlik işçisi darp temizlik atık kağıt belediye konya suriyeli