Konya'da Afgan işçi bir başka Afgan işçinin boğazını kesti!

TAKİP ET

Konya Karatay'da döküm fabrikasında kan donduran bir olay yaşandı. Serviste yer verme meselesi nedeniyle kavga çıktı. Afgan işçi, bir başka Afgan işçinin boğazını keserek öldürdü.

Konya'da bir döküm fabrikasında çalışan Afgan işçi, mesai arkadaşı olan bir başka Afgan işçiyi boğazını keserek öldürüldü. İki işçi arasında serviste yer vermeme nedeniyle kavga çıktığı belirtildi.

Olay, saat 20.00 sıralarında  Karatay ilçesindeki Hacı Yusuf Mescit Mahallesi'nde bulunun bir döküm fabrikasında meydana geldi.

Fabrikada ‘Faruk’ ismiyle tanınan Afgan işçi, yine Afgan olan mesai arkadaşıyla servisinde yer vermeme meselesi nedeniyle tartıştı. İki Afgan arasındaki tartışma bıçaklı kavgaya döndü. 

'Faruk' ismiyle tanınan Afgan, bir diğer Afgan işçiyi boğazını keserek öldürdü. Olay yerinde hayatını kaybeden Afgan işçinin cansız bedeni otopsi için Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Afgan işçiyi öldürdükten sonra kaçan Afgan ve olaya karıştığı iddia edilen bir arkdaşı polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekipleri, gözaltına alınan 2 kişi ile öldürülen işçinin kimliklerini belirlemek için çalışma başlattı. 
 

konya afgan afgan işçi boğazını kesti servis karatay fabrika