Konya'da Afgan çoban dehşeti! Her yerde aranıyor!

TAKİP ET

Konya'da çalıştığı çiftliğin sahibini 7 yerinden bıçaklayarak ağır yaralayan sonrasında, motoru çalarak kayıplara karışan Afgan çoban her yerde aranıyor.

Konya’nın Karatay ilçesinde çoban olarak çalıştığı ahırda patronunu bıçaklayan kişi kayıplara karıştı.

Konhaber.com'un haberine göre olay, dün saat 05.00 sıralarında Karatay İlçesi Erler Mahallesi Vahit Sokak üzerinde bulunan bir evin bahçesindeki ahırda meydana geldi. 

İddialara göre 45 yaşındaki Ayhan Erdemir, çalıştırdığı Afgan çoban ile birlikte büyükbaş hayvanlarına bakmak için evinin bahçesinde bulunan ahıra gitti.

Afgan çoban, bilinmeyen bir nedenle patronu Ayhan Erdemir’e “Seni bıçaklayacağım” dedikten sonra Erdemir’i 7 yerinden bıçakladı.


Aldığı bıçak darbesiyle yere yığılan Ayhan Erdemir’in yardımına eşi Mahizer Erdemir koştu. Olayın ardından saldırgan çoban kayıplara karıştı.  

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Konya Şehir Hastanesine kaldırıldı.



Polis ekiplerince olay yerinde yapılan inceleme esnasından şüpheliye ait olduğu düşünülen bir telefon bulundu.

Ayrıca olayın ardından bir motosikletin de yerinde olmadığını tespit eden polis ekipleri, şüphelinin motosikletle olay yerinden kaçmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Şüpheli çoban her yerde aranıyor.

konya afgan çoban