Konserde seyircisinin yüzüne idrarını yapan Sophia Urista, ilk kez konuştu!

TAKİP ET

ABD'de verdikleri konser sırasında bir seyircinin yüzüne idrarını yapan Sophia Urista, dünyanın en çok konuşulanları arasına girmişti. Urista, idrarını yaptığı görüntüler hakkında ilk kez konuştu.

Brass Against adlı müzik grubunun solisti Sophia Urista, ABD'nin Florida eyaletinde düzenlenen konserde, binlerce kişinin önünde soyunmuş ve yere uzanan hayranının yüzüne idrarını yapmıştı.

Dünyanın en çok konuşulanları arasına giren bu olayın ardından Sophia Urista ilk kez konuştu. Urista, özür mesajı yayınlayarak "Müzikte ve sahnede her zaman sınırları zorladım. O gece sınırları çok zorlamıştım" dedi.

"PERFORMANSIM HAKKINDA KONUŞMAK İSTİYORUM"
Urista, sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajda "Selam millet. Daytona'daki Rockville metal festivalindeki performansım hakkında konuşmak istiyorum. Müzikte ve sahnede her zaman sınırları zorladım. O gece sınırları çok fazla zorlamıştım. Ailemi, grubumu, hayranlarımı her şeyden çok seviyorum ve yaptığım şeyden bazılarının incindiğini veya gücendiğinin farkındayım. Onlardan özür dilerim ve onları incitmek istemediğimi bilmelerini istiyorum." ifadelerini kullandı.

'Kalp kıran bir sanatçı olmadığını' belirten Urista, 'her zaman müziğe öncelik vermek istediğini' de sözlerine ekledi. Şarkıcı, ayrıca hayranlarına sevgi ve desteklerinden ötürü teşekkür etti.

NELER OLMUŞTU?

Şarkıcı Sophia Urista, konserde seyircinin üzerine idrarını yaptı!

sophia urista konser idrar seyirci abd