Konser vereceği sahne çöken Tarkan'dan yeni açıklama

TAKİP ET

İzmir'in 9 Eylül'de düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yılında Tarkan'ın konser vereceği sahne dün gece çökmüştü. Tarkan, yeni konser alanını duyurarak, "Nazarımız da çıktığına göre İzmir'in kurtuluşunun 100. yılını büyük bir coşkuyla kutlayabiliriz" dedi.

İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü olan 9 Eylül (yarın) tarihinde, Kordonboyu’nda Tarkan konser verecekti. Dün gece saatlerinde Tarkan'ın sahne alacağı platform henüz belirlenemeyen sebepten dolayı çöktü.

"NAZARIMIZ ÇIKTI!"

Tarkan, sahnenin çökmesinin ardından Twitter sayfasından paylaşımda bulundu. Tarkan, "Güzel İzmir yarın akşam Gündoğdu Meydanı’na hepinizi bekliyorum. Nazarımız da çıktığına göre İzmir’in kurtuluşunun 100. yılını büyük bir coşkuyla kutlayabiliriz." ifadelerini kullandı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de Tarkan'ın tweetini alıntılayarak, "Büyük bir özenle sahneyi kuran ve beklenmedik bir kazayla karşılaşan ekibinize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Tarihe geçecek kutlama için hazırız" diye yazdı.

Tarkan konser İzmir 9 Eylül