Kolpaçino'nun Hüseyin'i Hüseyin Elmapınar'ın vefatının ardından yürek burkan detay!

TAKİP ET

Kolpaçino filmiyle hafızalara kazınan oyuncu Hüseyin Elmapınar, geçtiğimiz gün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Elmapınar'ın vefatının ardından yürek burkan bir detay ortaya çıktı.

Ezel, Kolpaçino, Kutsal Damacana gibi yapımlarda rol alan oyuncu Hüseyin Elmalıpınar, geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetmişti. Elmalıpınar'ın çekimleri devam eden bir sinema filminde rol aldığı öğrenildi.

SON FİLMİNİ İZLEYEMEDİ
Başrollerinde Halil Ergün, Erkan Petekkaya ve Turgay Tanülkü'nün yer aldığı yönetmenliğini İhsan Taş'ın üstlendiği "Dedemin Gözyaşları" isimli filmde rol alan Hüseyin Elmalıpınar'ın ani kaybı tüm ekibi derinden üzdü. Elmalıpınar, son filmini izleyemeden hayata gözlerini yumdu.

SnobMagazin'de yer alan habere göre; Dedemin Gözyaşları filmi, şirin bir sahil kasabasında yaşayan Kemal'in (Halil Ergün), henüz bebekken anne ve babasını trafik kazasında kaybeden torunu Mustafa'yla (Ali Kürşat Uzun) olan hayatını anlatıyor. Mustafa on yaşındayken lösemiye yakalanınca, onu sevgiyle büyüten dedesi Kemal olağanüstü bir mücadeleye giriyor.

Film, 18 Mart'ta vizyona girecek.

kolpaçino hüseyin hüseyin elmapınar oyuncu vefat hayatını kaybetti öldü film dizi dedemin gözyaşları