Kocasının kadın olduğunu evlendikten 10 ay sonra öğrendi

TAKİP ET

Endonezya'da yaşanan bir olay duyanları şaşkına çevirdi. 22 yaşındaki genç kadın, evlendiği kişinin kadın olduğunu 10 ay sonra fark etti ve polise şikayetçi oldu. İşte duyanları şaşırtan olayın detayları...

Endonezya’da yaşanan bir olay ülke gündemini sarstı. 22 yaşında bir kadın, 10 aydır evli olduğu kocasının kadın olduğunu öğrendi.

Ülke basınında adı N.A olarak açıklanan kadın, annesi şüphelenene kadar evlendiği kocasını erkek zannettiğini ve kadın olduğundan şüphelenmediğini söyledi.

N.A. isimli 22 yaşındaki genç kadın, ‘kocasının’ kadın olduğunu öğrendikten sonra, kendisini doktor olarak tanıtmasının da yalan olduğunu söyledi.

NTV'de yer alan habere göre, polise giderek şikayetçi olan ve dava açan kadın, Jambi şehrinde Ahnaf Arrafif adındaki 'kocası' ile bir flört uygulamasında tanıştığını aktardı.

Bir süre mesajlaştıktan sonra buluştuklarını belirten N.A, birkaç hafta sonra Arrafif’in kendisine evlenme teklif ettiğini ve evlendiklerini belirtti.

'KOCASI' AİLESİYLE TANIŞTIRMADI
Evlendikten dört ay sonra ailesinin kocasından şüphelenmeye başladığını söyleyen kadın,
kocasının kendisini ailesiyle tanıştırmadığını açıkladı.

"DOKTORUM" DEDİ, O DA YALAN ÇIKTI
Bununla birlikte nöroloji doktoru olduğunu belirten Arrafif’in herhangi bir iş yapmadığını gördükten sonra mesleğinden de şüphelendiklerini dile getiren N.A, kocasının doktor da olmadığını anladıklarını vurguladı.

DUŞA BİLE KIYAFETLE GİRMİŞ
Kocasının kıyafetlerini asla çıkarmadığını, hatta duşa bile kıyafetle girdiğini söyleyen N.A, annesinin kocasından soyunmasını istediğini ve gerçeğin ortaya çıktığını söyledi.

Adını Ahnaf Arrafif olarak söyleyen kocasının annesinin soyunması talebinin ardından her şeyi itiraf ettiğini belirten 22 yaşındaki kadın, Erayani adında bir kadın olduğunu açıkladığını söyledi.

IŞIKLARI KAPATIP, GÖZLERİNİ BAĞLAMIŞ
Kocasının göğsündeki yumruyu evliliğin başlarında fark ettiğini söyleyen N.A kocasının kendisine 'hormonal sorunları' olduğunu söylediğini belirtti.

Evliliği süresince eşiyle birden fazla kez birlikte olduğunu  belirten kadın kocasının sürekli ışıkları kapattığını ve gözlerini bağladığını söyledi.

 

kadın kocası erkek evlendi kadın çıktı kocası kadın çıktı