Kocaelispor Erzurumspor maçında rezalet! İbrahim Erkal'a küfür ettiler, eşi Filiz Erkal isyan etti

TAKİP ET

Kocaelispor ile Erzurumspor arasında oynanan karşılaşmada skandal bir olay yaşandı. Maçın devre arasında İbrahim Erkal'ın "Canısı" şarkısının çalması nedeniyle bazı taraftarlar küfür etmiş ve kavga çıkmıştı. Yaşananlara Erzurumspor cephesinden ve Erkal'ın eşi Filiz Erkal'dan tepki geldi.

TFF 1. Lig'in 16. haftasında Kocaelispor sahasında Erzurumspor ile karşılaştı. Maçın devre arasında İbrahim Erkal'ın 'Canısı' şarkısı çalınca, taraftarlar tepki göstermiş ve kavga çıkmıştı. Yaşanan olaylar sırasında bazı taraftarların küfür ettiği iddia edildi.

Dadaşlar taraftar grubu Twitter'dan, "Dün oynadığımız Kocaelispor maçında stadyum da çalınan İbrahim Erkal şarkısına 3-5 kendini bilmez çapulcunun yaptığı terbiyesizliği tabi ki Kocaelispor camiasına mal edemeyiz ama dün yaşananlar büyük Erzurumspor camiasını üzmüştür" diye yazdı.

ERZURUMSPOR'DAN TEPKİ
Erzurumspor'da Twitter hesaplarından "İbrahim Erkal onurumuzdur! O'na saygısızlık Erzurum'a saygısızlıktır. Canısı ve diğer tüm eserleriyle gurur duyduğumuz sanatçımız İbrahim Erkal, Erzurum var oldukça şarkılarıyla yaşayacaktır. Sevgisini kalbimize nakşettiğimiz ozanımızı rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz" diye yazdı.

İBRAHİM ERKAL'IN EŞİ TEPKİ GÖSTERDİ: "YAPTIĞINIZ TERBİYESİZLİK"
İbrahim Erkal'ın eşi de Instagram'dan tepki gösterdi.  Filiz Erkal, "Rahmetli eşime yapılan saygısızlık beni çok üzdü... Kocaelispor taraftarı ölmüş insandan ne istemiş olabilirsiniz acaba çok merak ediyorum. Tabii ki sevmek zorunda değilsiniz ama saygı duymak zorundasınız. Bir şey yaparken düşünün ailesini, çocuklarını, sevenlerini empati yapın. Yaptığınız terbiyesizlik insanlık dışı davranıştır. Daha çok şey yazmak isterim de sizin gibiler onu da onur sayar" ifadelerini kullandı.

KOCAELİSPOR'DAN AÇIKLAMA GELDİ
Olayların ardından Kocaelispor'dan da açıklama geldi.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"Dün akşam oynamış olduğumuz müsabaka esnasında taraftarlarımız arasında yaşanan kargaşadan dolayı Erzurumspor camiasına üzüntümüzü iletiyor, ülkemizin değerli sanatçılarından İbrahim Erkal’ı saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz.  Tüm taraftar gruplarının, Türkiye'ye mal olmuş ortak değerlerimiz olan sanat ve sanatçılarımıza karşı daha saygılı ve hassas olmalarını temenni ediyoruz." 

kocaelispor erzurumspor erzurum ibrahim erkal tribün canısı küfür maç futbol spor filiz erkal