Kocaeli'de komşusuyla yasak aşka, beyzbol sopalı müdahale tutuklama getirdi

TAKİP ET

Kocaeli'de akılalmaz bir olay yaşandı. Yasak aşk yaşadığı kadının kocası tarafından çırılçıplak soyulup, beyzbol sopasıyla dövüldü. O anların görüntüsüyle kendisine şantaj yapılıp ve aracının gasbedildiğini iddia eden adam polise başvurdu. Gözaltına alınan öfkeli koca tutuklandı.

Kocaeli ilinin İzmit ilçesine bağlı Yenidoğan Mahallesi'nde akılalmaz bir olay yaşandı. Komşusunun karısı F.Z. ile yasak aşk yaşayan M.Y., F.Z.'nin eşi H.Z. ilişkilerini öğrendiğini ve kendisini çırılçıplak soyarak beyzbol sopasıyla dövdüğünü belirterek polise başvurdu.

H.Z.'nin kendisini cep telefonuyla darp ettiğini söyleyen M.Y., kendisine görüntülerle şantaj yapıldığını, otomobilinin bedelsiz şekilde satışını yaptırdığını öne sürdü.

M.Y.'nin polise başvurmasının ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Polis ekipleri H.Z. ile eşi F.Z. ve arabayı üzerine geçirdikleri belirtilen akrabaları U.Y.'yi gözaltına aldı.

KADIN "İLİŞKİM YOK" DEDİ

H.Z. ile U.Y., Emniyet'teki ifadelerinde suçlamaları redderken, M.Y. ile aşk yaşadığı belirtilen F.Z., ilişki yaşamadıklarını söyledi.

Polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerde ise M.Y.'ye ait aracın satışının U.Y.'ye yapıldığı tespit edildi.

Emniyet'teki işlemlerinin ardından H.Z., F.Z. ve U.Y., adliyeye sevk edildi. Mahkeme, H.Z.'yi 'Gasp, şantaj, cinsel istismar, tehdit, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından tutuklayarak cezaevine gönderdi.

M.Y. ile aşk yaşadığı iddia edilen F.Z. ve U.Y. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kocaeli yasak aşk beyzbol