Kocaeli'de gözaltına alınan Suriyeli, karakolda polislere ateş açtı, 3 polisi yaraladı!

TAKİP ET

Kocaeli Gebze'de gözaltına alınan Suriyeli şahıs, karakolda dehşet saçtı. Karakoldan çıktığı sırada polise yumruk atan ve yere düşen silahla rastgele ateş eden Suriyeli, 2 polis memurunu vurdu. Yaralanan 3 polis memurunun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Sığınmacı sorununa ilişkin tartışmalar sürerken Kocaeli Gebze'de skandal bir olay yaşandı.

19 Haziran Pazar günü gece saatlerinde hastanede kendisini odaya kilitleyerek intihar girişiminde bulunan Suriyeli A.T. (32), ifadesi alınmak üzere gözaltına alınarak Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği’ne getirildi.

İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan A.T., karakoldan çıktığı sırada dehşet saçtı.

3 POLİSİ YARALADI
Suriyeli şahıs, karakoldan çıkarken polis memuru V.K.’ya yumruk attı, kafasını beton zemine çarpan V.K. yaralandı.

V.K.’nın belinden düşen silahı alan Suriyeli, polis merkezinin içinde rastgele ateş etmeye başladı. Bu sırada komiser yardımcısı K.B. ve O.G. yaralandı.

3 polis memurunu yaralayan Suriyeli şahıs,  sol bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Polis memuru V.K.’nın geçici hafıza kaybı yaşadığı, K.B. ve O.G.’nin de hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. A.T.’nin ise hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, konuyla ilgili olarak yaptığı paylaşımda, "Kocaeli’nde gözaltına alınan Suriyeli karakolda polisleri taradı.1polis vurularak yaralandı.2 polis hafif yaralı. Saldırgan polis tarafından vuruldu. Hastahanede yatıyor. Hastahane parasını Türk Milleti ödüyor. Çıkınca avukat parasını da biz ödeyeceğiz.Hapishane masrafı da bizden" dedi.

kocaeli suriyeli gözaltı polis yaraladı