KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'dan Halil Falyalı hakkında ilk açıklama

TAKİP ET

Yeraltı dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Halil Falyalı'nın suikast sonucu öldürülmesi hakkında KKTC Cumhurbaşkanı Halil Falyalı'dan ilk açıklama geldi. Tatar, "Çok üzüldüm" dedi.

Sedat Peker'in yayınladığı videolarla gündeme gelen Halil Falyalı, dün Kıbrıs Girne'de uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Olayla ilgili bir kişi tutuklanırken, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, cinayetle ilgili ilk açıklamasında "Çok üzgünüm" dedi.

Tatar, Kıbrıs Postası’nda yayınlanan ‘Sabah Postası’ programına katıldı. En büyük temennisinin sorumluların bir an önce bulunması olduğunu ifade eden Tatar Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı, Polis Genel Müdürlüğü ve Kolordu Komutanlığı ile görüştüğünü belirtti. 

Halil Falyalı cinayeti sonrası Sedat Peker'den dikkat çeken hamle


"DENİZ YOLUYLA KAÇMALARI MÜMKÜN DEĞİL"
Akşam saatlerinde denizin dalgalı olduğunu ve sahil güvenliğin de varlığına işaret ederek, deniz yoluyla kaçmalarının mümkün olamayacağın iletildiğini ifade eden Tatar, güvenlik birimlerinin Türkiye’deki güvenlik birimleriyle iş birliği içerisinde olduğunu anlattı. Tatar, Halil Falyalı’nın çok değerli biri olduğunu kaydetti; başsağlığı diledi.

Halil Falyalı nasıl öldürüldü! Sedat Peker'in iddiaları yeniden gündemde!


Tatar ayrıca, Türkiye’deki güvenlik birimleriyle de işbirliği içerisinde olduğunu kaydetti.

halil falyalı ersin tatar kktc kıbrıs