"Kızıma hap satıyor" diyerek polise teslim etmişti: Kızın babası değil sevgilisi çıktı!

TAKİP ET

İstanbul Avcılar'da kızına uyuşturucu sattığı iddia edilen kişiyi döverek polise teslim eden kişiyle ilgili gerçek ortaya çıktı. Oğuzhan İ.'nin kızın babası değil sevgilisi olduğu belirtildi.

İstanbul Avcılar'da 37 yaşındaki Oğuzhan İ., kızına uyuşturucu hap satmak isteyen kişiyi yakalamış ve şahsı döverek polise teslim etmişti. Oğuzhan İ.'nin kızın babası değil sevgilisi olduğu ve kızın 27 yaşında olduğu ortaya çıktı.

Gözaltına alınan Oğuzhan İ., "Kasten Yaralama" suçundan ötürü adliyeye sevk edildi ve "Adli Kontrol" kararıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İstanbul Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirilen uyuşturucu madde satıcısı F.Y. de "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan adliyeye sevk edildi.

NE OLMUŞTU?

Olay, İstanbul Avcılar ilçesi Merkez Mahallesi'nde yaşanmıştı. Kızının cep telefonuna gelen "Ne kadar uyuşturucu hap istiyorsun?" mesajına "10" yanıtını veren babanın, buluştuğu 21 yaşındaki uyuşturucu madde satıcısı F.Y.'ye saldırarak darp etmişti.  Oğuzhan İ., uyuşturucu satıcısı F.Y.'yi karakola götürerek polislere teslim etmişti.

27 yaşındaki kızın babası olduğu iddia edilen 37 yaşındaki Oğuzhan İ.'nin kızın babası değil sevgilisi olduğu tespit edildi.

İstanbul'da kızına uyuşturucu satışı yapıldığını iddia eden baba, satıcıyı etkisiz hale getirip polise teslim etti

Avcular