Kızılcık Şerbeti'nin başrolü Evrim Alasya, simit fiyatına tepki gösterdi: "Bunu alan var mı?"

TAKİP ET

Son dönemin en çok konuşulan dizilerinden Kızılcık Şerbeti'nin başrol oyuncusu Evrim Alasya, havaalanında satılan kaşarlı simidin fiyatına tepki gösterdi.

'Kızılcık Şerbeti' dizisinde 'Kıvılcım Arslan' karakterine hayat veren Evrim Alasya, dizideki karakteriyle sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer alıyor.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan Alasya, İstanbul Havalimanı'nda satılan bir simidin fiyatının 145 TL olmasına tepki gösterdi.

Twitter'da simitin fiyatını paylaşan bir kullanıcı, "Acaba yeni havalimanındaki bu işletmelere kime ait?" diye sitem etti. Paylaşımı gören Evrim Alasya ise "Bunu alan var mı?" diye sordu.

Kızılcık Şerbeti, yönetmenliğini Hakan Kırvavaç(Ketche)'ın üstlendiği, senaryosunu Melis Civelek'in yazdığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Her cuma akşamı seyirciyle buluşan Kızılcık Şerbeti'nin başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Doğukan Güngör ve Settar Tanrıöğen paylaşmaktadır.

KIZILCIK ŞERBETİ KONUSU

İyi eğitimli, realist ve modern bir kadın olan Kıvılcım (Evrim Alasya), eşinden boşandıktan sonra dimdik ayakta kalmış, iki kızını da inandığı değerler doğrultusunda yetiştirmiştir. Küçük kızı Çimen (Selin Türkmen) henüz liseye devam etmekte, büyük kızı Doğa (Sıla Türkoğlu) ise üniversitede diş hekimliği okumaktadır. Kıvılcım’ın tek isteği çocuklarının ileride başarılı ve mutlu olmalarını görmektir.

Doğa’nın daha üniversiteye girdiği ilk yıl erkek arkadaşıyla evlenmesiyle büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Kıvılcım, hayatının şokunu kızının kocasının ailesiyle tanışmasında yaşar. Doğa’nın kocası Fatih’in (Doğukan Güngör) ailesi muhafazakâr bir ailedir. Kıvılcım, kızının hayata bu kadar farklı bakan bir aileyle yapamayacağını düşünür. Doğa ise aşklarının her türlü farklılığın üstesinden geleceğine inanmaktadır. “Kızılcık Şerbeti” doğruları aynı, yöntemleri farklı olan iki uç aile arasında kalan bir aşk hikayesidir.

Kızılcık Şerbeti Evrim Alasya