Kızılay yönetim kurulu yedek üyesi Mahmut Çelik'ten, Kemal Kılıçdaroğlu paylaşımı yapan Saadet Partili Merve Nalbant'a: "Allah seni ve senin gibileri helak etsin."
Türkiye Kızılay Derneği Yönetim Kurulu yedek üyesi ve TMSF'ye devredilen Koza Holding'in CEO'su Mahmut Çelik, Kılıçdaroğlu lehine paylaşım yapan Saadet Partisi Avrupa Kadın Kolları Halkla İlişkiler Başkanı Merve Nalbant'a, "Allah seni ve senin gibileri helak etsin" dedi. Sonrasında ise tweet'ini sildi.
Merve Nalbant, sosyal medya hesabında, cumhurbaşkanı seçiminin 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci turunda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na oy isteyen Saadet Partili bir kadın vatandaşın fotoğrafını, “Teşkilatımızın elleri öpülesi teyzeleri, cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu için sahada. Allah senden razı olsun” mesajıyla paylaştı.
Mahmut Çelik ise Nalbant’ın paylaşımının altına, “Allah seni ve senin gibileri helak etsin” yorumunu yaptı.
Nalbant da Çelik’e, “Oooo en Müslüman, en vatansever sizsiniz. Bravo! Yahu siz kimsiniz” diye yanıt verdi.