Kıvanç Tatlıtuğ ve Azra Akın hakkındaki "Bu gece kimle yattın" iddiasına açıklama geldi!

TAKİP ET

Organizatör Erkan Özerman, bir dönem birliktelik yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Azra Akın hakkındaki sözleriyle dikkat çekmişti. Özdamar'ın şok iddialarının ardından Azra Akın'dan jet yanıt geldi.

FlashTV'deki Al Sana Haber'e konuk olan organizatör Erkan Özerman, bir dönem sevgili olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Azra Akın hakkında şok sözler söyledi. Özerman'ın Azra Akın'ı hedef alan sözlerine yanıt geldi.

Azra Akın ile Kıvanç Tatlıtuğ'un sevgili olduğu dönem hakkında konuşan Özerman şu ifadeleri kullandı:
"Onun Kıvanç'a attığı pislik ve iftira yüzünden yaşatmazdım o kızı sokakta ben, evinde hapsederdim dışarı çıkamazdı. Öyle ahlaksızdı. Çocuğa neler yaptı? Sebebi de kıskançlık.O Amsterdam'da oturuyor. Oğlan Paris'de çalışıyor. Telefon açıyor 'Sen bu gece kimle yattın, kimle kalktın?' Başlıyor ağlamaya. Oğlan kalkıyor trene binip 2,5 saat yol gidiyor. Onun yüzünden defile kaçırdı. Onu elden kaçıracak diye Kıvanç'a atılan iftirayı burada anlatamam."

Seyhan Soylu ise konuşmaya girerek "O dönem gay iması yaptı Kıvanç' a değil mi?" dedi. Özerman ise "Azra onu elden kaçırma korkusu ile iftira attı" yorumunda bulundu.

AZRA AKIN CEPHESİNDEN AÇIKLAMA
Erkan Özerman'ın şok sözlerinin ardından Azra Akın'ın menajeri Yasemin Kök, hukuki süreci başlattıklarını duyurdu.

Açıklamada şöyle denildi:
"Erkan Özerman'ın Azra Akın, ailesi ve çocuğu ile ilgili yaptığı açıklamalar gerçek dışıdır. Yapılan itibar sarsıcı ve yalan açıklamalarla ilgili hukuki ve cezai süreç başlatılmıştır.Dönem dönem bu şekilde Azra Akın'ın itibarına saldırmayı alışkanlık haline getirmiş Erkan Özarman'a yargı gerekli cevabı verecektir."

azra akın kıvanç tatlıtuğ erkan özerman gay yatma aldatma bu gece kimle yattın menajer açıklama