Kıvanç Tatlıtuğ'dan 'öpüşme krizi' açıklaması: Başak Dizer, Serenay Sarıkaya ile sahnelere rest çekti iddiası

TAKİP ET

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer arasında Serenay Sarıkaya ile öpüşme sahnesinden dolayı 'kıskançlık krizi çıktığı' iddiası ortaya atıldı. Tatlıtuğ, iddiaların ardından açıklama yaptı.

Moda Tasarımcısı Başak Dizer ile 2016 yılında nikah masasına oturan Kıvanç Tatlıtuğ'un geçen yıl Kurt Efe adında bir oğlu olmuştu. Çiftin arasının "Aile" dizisindeki sahneler nedeniyle açıldığı öne sürüldü.

İddiaya göre; Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaştığı dizide senaryo gereği yakınlaşan Tatlıtuğ'a eşinden tepki geldi. Dizinin setine sık sık giden Başak Dizer'i öpüşme sahnesi rahatsız etti. Eşini uyaran Dizer, "tekrarı olursa boşanırım" dedi.

Magazin gündemine oturan iddianın ardından Kıvanç Tatlıtuğ sessizliğini bozdu. Tatlıtuğ, iddialar hakkında açıklama yaptı.

Tatlıtuğ yaptığı açıklamada "Evde de sette de keyifler çok yerinde. Her projede tekrarlanan bu uydurma magazin haberini kaale bile almıyoruz" ifadelerini kullandı.

AİLE DİZİSİNİN KONUSU NE?

Kıvanç Tatlıtuğ’un Aslan’a, Serenay Sarıkaya’nın da Devin karakterine hayat vereceği dizi, varlıklı bir aile olan Soykanlar’ın başına geçen Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve ‘aile’ kavramının en tartışmalı yönlerini ele alacak.

Dizide Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer Serenay Sarıkaya