Kısmetse olur yarışmacıları, birinci bölümün yayınlanmasıyla sosyal medyanın gündemine oturdu

TAKİP ET

Kısmetse Olur programında katılan yarışmacıların fotoğrafları ve gerçek halleri arasındaki fark sosyal medyanın gündemine oturdu.

Türk televizyonlarında bir döneme damgasını vuran Kısmetse Olur yarışması, "Kısmetse Olur Aşkın Gücü" adıyla yeniden yayınlanmaya başladı.

Televizyon yerine YouTube üzerinden yayınlanan ve Öykü Serter'in sunuculuğunu yaptığı program, ilk bölümden sosyal medyada gündeme oturdu.

Kadın yarışmacıların sosyal medya hesaplarındaki fotoğrafları ve yarışmadaki gerçek halleri arasındaki fark kısa sürede çok konuşulanlar arasına girdi.

Özellikle sosyal medyada fotoğraf düzenleme programları ile yapılan paylaşımlarda belirli filtreler ve düzeltmeler uygulanıyor. Tanınan isimleri sıklıkla başvurduğu yöntemde yapılan hatalar dalga konusu bile olabiliyor.

Kısmetse Olur programı yarışmacılarında ise bambaşka bir durum ortaya var. Kısmet Olur yarışmacılarının sosyal medyada ve yarışmada kullandıkları fotoğraflar ile gerçekler farklı çıktı.

Yarımacıların ilk kez tanıtıldığı programda gerçek halleriyle seyirci karşısına çıkan isimler, izleyiciyi de şaşırttı.

Özellikle Ayşenur İnam ve Yaren Dağ isimli yarışmacıların fotoğraflarıyla gerçek halleri arasındaki farkı gören izleyiciler gözlerine inanamadı. 

Sosyal medyada da binlerce paylaşım yapılırken, Twitch yayıncıları konuyu canlı yayında bile tartıştılar.

KISMETSE OLUR NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?
Kısmetse Olur Aşkın Gücü formatıyla ekranlara gelecek yarışma programı 12 Aralık Pazartesi gününden itibaren saat 18.30’da yayınlanmaya başlayacak.

KISMETSE OLUR HANGİ KANALDA?
Öykü Serter’in sunumuyla ekranlara gelecek fenomen program sadece YouTube üzerinden yayınlanacak.

KISMETSE OLUR: AŞKIN GÜCÜ YARIŞMACILAR
Erkek yarışmacılar: Serdar, Erhan, Bilek, Sedat, Erol, Zeyd, Kaan, Oğulcan, Tolga

Kadın yarışmacılar: Yeliz, Yaren, Şeydanur, Simge, Aybüke, Merve, Cansel, Tuğçe, Ayşenur

kısmetse olur kısmetse olur yeni bölüm kısmetse olur hangi kanalda