Kırmızı Oda dizisi final mi yapacak? Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi

TAKİP ET

TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisi, ikinci sezonunda bekleneni verememiş ve reytinglerinde büyük düşüş yaşanmıştı. Dizinin erken final yapacağı iddia edilmişti. Acun Ilıcalı'dan dizinin akıbetine ilişkin ilk açıklama geldi.

Başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı Kırmızı Oda dizisi, yeni yıl nedeniyle ekranlara ara verdi. Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu’nun 'Madalyonun içi: Bir Psikiyatrin Not Defteri' isimli kitabından uyarlanan dizinin ikinci sezonunda reytingler düşmüştü.

Dizi, özellikle son haftalarda rakiplerinin çok gerisinde kalarak bekleneni elde edemedi. Bu gelişmelerin ardından Acun Ilıcalı’nın Kırmızı Oda dizisi için erken final kararı alacağı iddia edilmişti.

ACUN ILICALI'DAN AÇIKLAMA
Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında, diziyle ilgili açıklama yaptı. Ilıcalı, 31 Aralık Cuma günü yayınlanmayan dizinin ekranlara üç hafta ara verdiğini dile getirdi. Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümü 21 Ocak Cuma akşamı seyirciyle buluşacak. 

Dizinin yeni yılda da devam edeceği mesajını veren ünlü televizyoncu, yeni oyuncular ve yeni hikayelerle Kırmızı Oda’nın ekranda kalmaya devam edeceğini duyurdu.

acun ılıcalı kırmızı oda dizi tv8 survivor final binnur kaya