Kim Milyoner Olmak İster'de geceye damga vuran soru: Akademisyen 2. soruda elendi

TAKİP ET

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında geceye damga vuran anlar yaşandı. ABD'de yatırım uzmanı olarak çalışan ve akademisyen olan Damla Nurcan Özkılınç, "Bir kasedeki 27 kaju fıstığının 9'u hariç hepsini yerseniz, kasede kaç kaju fıstığı kalır?" sorusuna yanlış cevap verdi. Özkılınç'ın 2. soruda elenmesinin ardından 'kaju fıstığı' sorusu sosyal medyada gündem oldu.

ATV'de Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı Kim Milyoner Olmak İster yarışması ilginç anlara sahne oldu. ABD'de yatırım uzmanı olarak çalışan ve İzmir'de bir vakıf üniversitesinde akademisyen olarak çalıştığını belirten Damla Nurcan Özkılınç, ikinci soruda elendi. Özkılınç'ın elendiği sorunun kolaylığı sosyal medyada gündem oldu.

KAJU FISTIĞI
ABD'de bir şirkette yatırım uzmanı olarak görev yaptığını ifade eden yarışmacıya ikinci aşamada "Bir kasedeki 27 kaju fıstığının 9'u hariç hepsini yerseniz kasede kaç kaju fıstığı kalır?" sorusu soruldu.

Şıklar ise şu şekilde verildi:
A - 9
B - 18
C - 27
D - 36

18 CEVABINI VERDİ
Doğru cevabın "9" olduğu soruya "18" cevabını vererek ikinci soruda elenen yarışmacı, yanlış cevap verdiğini fark ettikten sonra "Evet ya. Dikkatsizliğinin kurbanı oluyor insan" dedi.

Yarışmacıya sorulan soru, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

kim milyoner olmak ister akademisyen kaju fıstığı soru yarışma