Kim Milyoner Olmak İster'de elendiği soru herkesi şaşırttı, Hababam Sınıfı sorusu gündem oldu!

TAKİP ET

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümüne 'Zampara Seyfettin' filmiyle tanınan oyuncu Osman Cavcı katıldı. Cavcı'nın elendiği Hababam Sınıfı sorusu herkesi şaşırttı, sosyal medyada gündem oldu.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmaz İster yarışmasında bu hafta dikkat çeken anlar yaşandı. Yarışmadaki Hababam Sınıfı sorusu sosyal medyada gündem oldu.

Son olarak 1995 yılında yayınlanan Zampara Seyfettin filmiyle üne kavuşan Osman Cavcı, Kim Kim Milyoner Olmak İster'e katıldı. Uzun yıllar sonra yeniden ortaya çıkan 60 yaşındaki Osman Cavcı, son haliyle herkesi şaşırttı. Ancak Cavcı'ya yöneltilen bir soru seyircileri daha da şaşırttı.

HABABAM SINIFI SORUSU
"Tosun Paşa filminde Hababam Sınıfı film serisinde hangi dersin öğretmeni olan bir karakter yer almamıştır?" sorusunda çift cevap jokeri hakkını kullanan Cavcı, felsefe ve fizik şıklarını seçti. Ancak 100 bin TL'lik sorunun doğru yanıtı ise tarih çıktı.

Böylece Osman Cavcı, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasından 30 bin TL para ödülü ile ayrıldı. Cavcı'nın yarıştığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

kim milyoner olmak ister kenan imirzalioğlu hababam sınıfı atv soru osman cavcı