Kim Kardashian ve Pete Davidson ayrıldı

TAKİP ET

Reality şov yıldızı ve girişimci Kim Kardashian, geçtiğimiz yıl birlikte olmaya başladığı komedyen Pete Davidson ile ayrıldı.

Reality şov yıldızı Kim Kardashian, oyuncu sevgilisi Pete Davidson'dan ayrıldı. 9 aydır beraber olan çiftin, yoğun programları sebebiyle ilişkilerinin yıprandığını gerekçesiyle ayrıldılar.

İngiliz Daily Mail’de yer alan haberde Kardashian ve Davidson’ın arkadaş kalma kararı aldığı belirtildi. 28 yaşındaki Davidson ile 41 yaşındaki Kardashian’ın ilişkileri uluslararası magazin kamuoyunun gündemine oturmuştu.

Davidson’ın rol aldığı Saturday Night Live setinde tanışan çift kısa bir süre sonra birlikte olmaya başlamıştı. Çiftin uzak mesafe ilişkiden sıkıldığı kaydedildi. Davidson’ın işi gereği yurt dışında setlerde çalıştığına dikkat çekilirken Kardashian’ın bundan rahatsızlık duymaya başladığı ve sıkıldığı iddiaları bir süredir ortaya atılmıştı.

Çifte yakın bir kaynak, “Birbirlerini çok seviyorlar ve çok saygı duyuyorlar fakat uzun mesafe ilişki ve zorlayıcı takvimleri bu ilişkiyi yürütmeyi çok zor kılıyor” dedi.

KANYE WEST'TEN BOŞANMIŞTI

Kim Kardashian, 2014 hayatını birleşitrdiği Kanye West ile 8 yıllık evliliğini 2 Mart 2022'de bitirmişti. 

41 yaşında dört çocuk annesi olan Kim Kardashian, 28 yaşındaki Pete Davidson ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Baba olmak istediğinin altını çizen 28 yaşındaki Davidson, "Hayatta en sevdiğim ve henüz başaramadığım şey, çocuk sahibi olmak. Bu benim hayalim. Tam bir aile insanıyım" demişti.

28 yaşındaki aktör Pete Davidson, en son sevgilisi Kim Kardashian ile dört çocuğunun adlarının baş harflerini (K-NSCP) boynuna dövme olarak kazıtmıştı.

Kim Kardashian Pete Davidson