Kılıçdaroğlu'ndan Sırp çete liderinin Türkiye'de yakalanmasına sert tepki

TAKİP ET

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu kırmızı bültenle aranan Sırp çete liderinin Sarıyer'de yakalanması ve villada ceset aranmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, 'Kartellere sesleniyorum; şehirlerimizi terk edin. Sizi yok edeceğiz. Kirli paranızı alın gidin. Size kurban vereceğimiz tek bir evladımız yoktur' dedi.

Interpol’ün kırmızı bültenle aradığı cinayet şüphelisi Sırp çete lideri Zeljko Bojanic İstanbul’un Sarıyer ilçesindeki bir villada yakalandı. Bojanic’in kaldığı villada ceset arama çalışmaları başlatılırken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaşanan olaya sert bir dille tepki gösterdi.

“Kara para sahibini getirir” diyen Kılıçdaroğlu, “Dünyanın ne kadar mafya pisliği varsa, paraları ile birlikte şehirlerimize geldi. Şimdi bahçelerde ceset araması yapılıyor. Gördükleriniz denizde sadece bir kum tanesi.” ifadelerini kullandı.

“SİZİ YOK EDECEĞİZ”

Kılıçdaroğlu paylaşımında şunları söyledi: ”Kara para, sahibini getirir dedim. Dünyanın ne kadar mafya pisliği varsa, paraları ile birlikte şehirlerimize geldi. Şimdi bahçelerde ceset araması yapılıyor. Gördükleriniz denizde sadece bir kum tanesi. Kartellere sesleniyorum; şehirlerimizi terk edin. Sizi yok edeceğiz. Kirli paranızı alın gidin. Size kurban vereceğimiz tek bir evladımız yoktur”

Kılıçdaroğlu açıklamasını Sırpça olarak da yayınladı.

İŞTE O PAYLAŞIM

sırp çete kılıçdaroğlu sarıyer kara para