Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a "Kısa Çalışma Ödeneği" teşekkürü!

TAKİP ET

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM'deki grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kısa Çalışma Ödeneği'nin süresini uzattığı için teşekkür etti. Kılıçdaroğlu, "Doğruya teşekkür etmek benim görevimdir. Doğrunun her zaman yanındayız" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Meclis'teki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, konuşması sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kısa Çalışma Ödeneği'nin uzatılmasından dolayı teşekkür etti.

Kılıçdaroğlu, " Doğruya teşekkür etmek benim görevimdir. Onu da özellikle AK Parti'ye oy vermiş kardeşlerime duyurmak isterim. Doğrunun her zaman yanındayız" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?
Pandemi kısıtlamaları nedeniyle faaliyetlerine ara vermek zorunda kalan işyerlerinde sigortalı çalışanlara verilen kısa çalışma ödeneği uygulamasına 26 Mart 2020'de başlanmış, uygulama 31 Mart 2021'de sona ermişti.

Ancak daha sonra gelen tepkiler ve taleplerden dolayı kısa çalışma ödeneğinin süresinin 30 Haziran 2021'e kadar uzatılmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlanarak tekrar yürürlüğe girmişti.

kılıçdaroğlu erdoğan chp ak parti