Kendisini mehdi ilan eden Tuncer Çiftçi, kartonpiyer duvarı tekme atarak yıktı

TAKİP ET

Kendisini mehdi ilan eden ve müritlerinin doğum günü videosuyla gündem olan Tuncer Çiftçi'nin yeni videoları ortaya çıktı. Çiftçi, kartonpiyer duvarı tekme atarak yıkıyor.

Müritlerinin çektiği doğum günü videosuyla sosyal medyada gündeme gelen ve kendisini mehdi ilan eden Tuncer Çiftçi'nin yeni videosu çıktı.

Videoda Çiftçi'nin kartonpiyer duvarı tekme ve yumruk atarak yıktığı görülüyor. Ayrıca Çiftçi, kendisini görüntüleyen kameramana da "Sana çekme demedim mi" diyek vuruyor. 

İşte o anların videosu:

DOĞUM GÜNÜ VİDEOSU ÇIKMIŞTI

Hastalıklara şifa olduğunu iddia eden ve İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşadığı belirtilen Çiftçi'nin müritlerinin kendisine "Allah'ın nuru" diyerek doğum günü videosu çektiği görülmüştü.

Videoda Çiftçi'nin doğum gününü kutlayanlar, Çiftçi için “Canım efendim”, “İki cihan nurusun”, “Allah rızası için seni çok seviyoruz” ifadelerini kullanıyordu.

Ayrıca Çiftçi'nin uzun namlulu silahlarla videosu ortaya çıkmıştı.

Kendini mehdi ilan eden Tuncer Çiftçi isimli şahıs müritlerine video çektirdi, uzun namlulu silahlarla görüntüsü çıktı

RTÜK CEZA KESMİŞTİ

Radyo programlarında dua seansında bulunan, şifa dağıttığını ve kansere deva olduğunu öne süren Çiftçi, dua etmesini bile bilmediği belirtmişti. Çiftçi, “İsim veremem ama şaşıracağınız isimler benden dua etmemi istiyorlar. Herkese yardımcı olmaya çalışıyorum?” demişti.

Çiftçi'ye “Bende bir keramet var. Benimle uğraşanı Allah cezalandırır” dediği gerekçesiyle de RTÜK tarafından para cezası kesilmişti.

Bir grup kadını bir şelaleye götürüp suyun altından geçmelerini istemişti. "Beni seviyorsanız balıklama atlayın" diye talimat veren Çiftçi'nin isteğini yerine getiren kadınlar olmuştu. 

Tuncer Çiftçi mehdi kartonpiyer