Kendini mehdi ilan eden Tuncer Çiftçi isimli şahıs müritlerine video çektirdi, uzun namlulu silahlarla görüntüsü çıktı

TAKİP ET

Kendisini mehdi ilan eden Tuncer Çiftçi isimli şahsın müritlerinin kendisine "Allah'ın nuru" diyerek doğum gününü kutladığı görüldü. Çiftçi'nin ise uzun namlulu silahlarla görüntüsü ortaya çıktı.

İzmit'te radyo programı yapan ve dini istismar ederek kendini mehdi ilan eden Tuncer Çiftçi isimli şahsın videoları ortaya çıktı.

Hastalıklara şifa olduğunu iddia eden ve İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşadığı belirtilen Çiftçi'nin müritlerinin kendisine "Allah'ın nuru" diyerek doğum günü videosu çekti.

Söz konusu videoda teyzelerin Tuncer Çiftçinin doğum gününü ayrı ayrı kutlaması, Tuncer Çiftçi için “Canım efendim”, “İki cihan nurusun”, “Allah rızası için seni çok seviyoruz” ifadelerini kullanmaları dikkat çekti.

Ayrıca Çiftçi'nin uzun namlulu silahlarla videosu olduğu görüldü.

İşte o görüntüler:

RTÜK CEZA KESMİŞTİ

Radyo programlarında dua seansında bulunan, şifa dağıttığını ve kansere deva olduğunu öne süren Çiftçi, dua etmesini bile bilmediği belirtmişti. Çiftçi, “İsim veremem ama şaşıracağınız isimler benden dua etmemi istiyorlar. Herkese yardımcı olmaya çalışıyorum?” demişti.

Çiftçi'ye “Bende bir keramet var. Benimle uğraşanı Allah cezalandırır” dediği gerekçesiyle de RTÜK tarafından para cezası kesilmişti.

Bir grup kadını bir şelaleye götürüp suyun altından geçmelerini istemişti. "Beni seviyorsanız balıklama atlayın" diye talimat veren Çiftçi'nin isteğini yerine getiren kadınlar olmuştu. 

Tuncer Çiftçi mürit mehdi uzun namlulu silah