Kendini "Broker" olarak tanıtan şahıs, Ortadoğu'dan gelen müşterilere yaptıkları satışları anlattıkları

TAKİP ET

Kendini "Broker" olarak tanıtan şahıs, Ortadoğu'dan gelen müşterilere yaptıkları satışları anlattıkları: "Katarlı bir müşterim geldi, girdiği dört evi de satın aldı. Sonra nargile içmeye gittik, hesabı da o ödedi. Adam ağa... Benim keyfime diyecek yok."

Kendini "Broker" olarak tanıtan şahsın, Katarlı müşterisine sattığı 4 evin hikayesini anlattığı video sosyal medyada gündem oldu.

Geeçmişte Ortadoğu'dan müşterisinin olmadığını daha çok Avrupa'dan müşterisi olduğunu belirten şahıs, Avrupalı ve Ortadoğulu müşteriler arasındaki farkları anlatırken kullandığı ifadeler dikkat çekti.

"İYİ MUHABBETİMİZ OLDU"

Katarlı müşterisiyle tanışma hikayesiyle başlayan videoda kendisini "Broker" olarak tanıtan şahsın anlattıkları şöyle;

"Katarlı bi müşteri geldi, Büyükçekmece'de bir ev gösterdim deniz manzaralı ama evi beğenmedi, ancak aramızda iyi bir muhabbet oldu, sonrasında bana gördüğü afişlerin  fotoğraflarını atmaya başladı, bunları bana ayarla gidip bakalım dedi. Görüştüm onlarla ayarladım bikaç tanesini, görmek için gittik beraber. İlk evi gösterdim hemen alıyorum dedi, sonra dalga mı geçiyo acaba diyorum, çünkü eve girdik manzarayı gördü alıyorum dedi, ikinci evi gösterdim bunu da alıyorum dedi. Ben dedi yoruldum. Sonra nargile içmeye gittik, yedik içtik, ertesi gün tekrar buluştuk ve 2 ev daha gösterdim onları da aldı ve 4 tane evle konuyu kapattı."

İLK MÜŞTERİLERİMDEN BİRİYDİ İSTANBUL'DA

Broker sözlerine Katarlı müşterisinini İstanbul'da ilk müşterilerinden biri olduğunu söyleyerek devam etti kazandığı komisyonlardan bahseden Broker şöyle konuştu;

"Ben emlakçıları arayıp ayarlıyorum, onlar satıcıdan komisyon alıyo ben de Katarlı'dan. Kültür şoku da yaşıyorum bugüne kadar Ortadoğu'dan müşterim olmamıştı hep ingiliz Avrupalı. İngiliz müşterilerle yiyip içtiğin zaman hesabı biz ödüyoduk, Kuveytli Katarlı olduğu zaman hesabı Kuveytli ödüyo, adam ağa ödetmiyo sana o kültür var.."

 

İŞTE O SÖZLER

broker emlak katar ortadoğu