Kenan Sofuoğlu'nun 3 yaşındaki oğluna motosiklet kullandırması tartışma yarattı

TAKİP ET

Eski motosiklet yarışçısı ve AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu'nun 3 yaşındaki oğluna motosiklet sürdürdüğü görüntüler tartışma konusu oldu.

5 kez Dünya Supersport Şampiyonu olan eski motosiklet yarışçısı ve AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündemde.

3 yaşındaki oğlunun 560 cc’lik motosikleti tek başına kullandığı anların videosunu yayınlayan Sofuoğlu'nun paylaşımı tartışma konusu oldu.

Sofuoğlu'nun paylaştığı görüntülerde 3 yaşındaki oğlu 560 cc’lik bir motosikletle pistte geziyor. Oğlunun büyük araca hakimiyeti bazı kesimlerde hayranlık uyandırsa da bazı sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. 

TEPKİLERE CEVAP VERDİ

Eski şampiyon, sosyal medyada yapılan olumsuz yorumlarla ilgili "Bilmeyenler boş konuşmaya devam edebilir. Biz de işimizi yapmaya devam edeceğiz. Tedbir elden, takdir Allah’tan" paylaşımında bulundu.

KENAN SOFUOĞLU KİMDİR?

1983 Sakarya doğumlu olan Kenan Sofuoğlu, motosiklet tamircisi bir babanın oğlu. Bu nedenle motosiklet ile çocuk yaşta tanışan Sofuğlu, 5 kez Dünya Supersport Şampiyonu oldu. Sofuoğlu’nun, görüntülerini paylaştığı 3 yaşındaki oğlu Zayn’ı motor sporcusu olarak yetiştirmeyi hedeflediği biliniyor. Aktif sporu bıraktıktan sonra siyasete atılan Sofuoğlu, halen AK Parti Sakarya Milletvekili.

Kenan Sofuoğlu motosiklet