Kemal Sunal'ın Tokatçı filminin Emine'si Nazan Saatçi'yi görenler tanıyamıyor!

TAKİP ET

Kemal Sunal'ın unutulmayan filmlerinden Tokatçı'da güzeller güzeli genç kız Emine olarak hafızalara kazınan Nazan Saatçi'nin son hali görenleri şaşkına çevirdi.

Başrolünü Yeşilçam'ın efsane ismi Kemal Sunal'ın üstlendiği, 1983 yapımı Tokatçı filmi, televizyon ekranlarında yayınlanması üzerine filmin oyuncuları merak konusu oldu. Filmde Emine karakterini canlandıran Nazan Saatçi'nin son hali ise görenleri şaşkına çevirdi.

Kemal Sunal, Şevket Altuğ, Ali Şen gibi efsane isimlerin başrolde oynadığı Tokatçı filminde Kemal Sunal'ın canlandırdığı Osman karakterinin kör kütük aşık olduğu Emine'yi canlandıran Nazan Saatçi şimdilerde 63 yaşında ama yaşıtlarını kıskandıracak bir fiziğe ve güzelliğe sahip.

Sosyal medyasından yaptığı paylaşımlarla tekrar gündeme gelen Nazan Saatçi'yi yıllar sonra görenlerin ağızları açık kalıyor.

İşte Tokatçı'nın Emine'si Nazan Saatçi'nin son hali...




NAZAN SAATÇİ KİMDİR?
Saatçi, 1958'de Samsun'da doğdu. Lise eğitimini Samsun'da tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nden mezun oldu. 1978 yılında İnci Gazetesi tarafından "sinema kraliçesi" seçildi. Saatçi, 1983 yılında katıldığı Miss Asia Pasific (Asya güzellik yarışmasında) ikinci oldu.

Saatçi, o dönemde Yeşilçam'ın yanı sıra Pakistan sinemasında da adını duyurdu. 1980'lerde sadece Türkiye'de değil, Pakistan'da da tanınıyordu.

Nazan Saatçi, şu sıralar yaşadığı ABD'de de oyunculuk üzerine; Los Angeles Actor Center'da eğitim aldı. Palo Alto School of Hypnotherapy ve Florida Gerald F.Kein Omni Hypnosis Training Center'da da kendini farklı dallarda geliştirdi.

kemal sunal tokatçı yeşilçam emine nazan saatçi son hali oyuncu