Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu, Ahlatlıbel Parkı'nda biraraya geldi

TAKİP ET

ANKARA'ya giden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'yla Ahlatlıbel Parkı'nda bir araya geldi.

CHP'de 28 Mayıs seçimleri sonrası değişim süreci hız kazanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Grup Başkanı Özgür Özel'in "değişim" vurgulu açıklamalarının ardından, partinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da dikkat çeken ifadelerle konuştu.

Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında "Gemiyi limana sağlam götürmek yine kaptanın görevidir. Gemiyi limana sağlam götüreceğimi herkes bilsin" diyerek sözlerine başladı ve şunları ekledi: "Yenilenmenin ve değişimin önünü sonuna kadar açacağım."

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, bugün sabah erken saatlerde Ankara'ya giden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, şu anda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile buluşmaktadır. İki ismin, saat 10.00 civarında Ahlatlıbel Parkı'nda bir araya geldiği öğrenildi. Bu buluşmanın, parti içindeki değişim süreciyle ilgili önemli görüşmeleri içerdiği düşünülmektedir.