Kemal Kılıçdaroğlu'nun yemek yediği restoran 10 günlüğüne kapatıldı

TAKİP ET

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayseri ziyareti sırasında yemek yediği restoran 10 günlüğüne kapatıldı. Kapatılma gerekçesinin sigara olduğu belirtildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta sonu Kayseri’de bir dizi programa katıldı.

Kılıçdaroğlu, Kayseri’deki Sinanchef Restaurant’ta kanaat önderleri ile yemekli bir toplantı gerçekleştirdi.

CHP lideri’nin Kayseri ziyaretinde mola verdiği ve yemek yediği Talas'ta bulunan Sinan Chef adlı restoran 10 gün süreyle kapatıldı. 

Kayseri Olay’ın haberine göre işletmenin kapatılma gerekçesi ise "sigara cezası" olarak ifade edildi.

Yılbaşı öncesi verilen cezayı, mekanın sahibi Sinan Yavuz, restoranın Instagram hesabından paylaştığı videoyla duyurdu. Yavuz, restoranın 8 Ocak'ta açılacağını ve 400 kişilik rezervasyonları iptal ettiklerini söyledi.

Konuyla ilgili olarak tartışmalar sürerken Sinan Chef'ten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Bilgilendirme: sigara yasağı kapsamında firmamız 10 gün süre ile kapanmıştır, bu süreçte misafirlerimizin mağdur olmaması adına gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır. 08.01.2023 Pazar 11.00 itibari ile daha güçlü bir şekilde hizmetimize devam edeceğiz. Anlayışınız için teşekkür eder saygılarmızı sunarız efendim”

İşletmesinin kapatılması gerekçesinin Kılıçdaroğlu'nun ziyareti nedeniyle mi gerçekleştirildiğine yönelik gelen yorumların ardından açıklama daha yapan işletme sahibi Yavuz, siyasi parti ayırt etmeksizin bütün misafirlerini ağırladıklarını söyledi.

 

Kemal Kılıçdaroğlu yemek Kayseri