Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık açıklamasından sonra Meral Akşener'den ilk mesaj geldi
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Son günlerde masadan ayrılmasıyla gündemin bir numaralı ismi haline gelen Meral Akşener'den çarpıcı bir mesaj geldi.
Millet İttifakı sancılı geçen bir sürecin ardından adayını belirledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak resmen ilan edildi.
Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı sonrasında kısa bir açıklama yaptıktan sonra parti genel merkezine geçerek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile kürsüye çıkarak "Ben aday değilim, hepimiz adayız" mesajı verdi.
MERAL AKŞENER'DEN ÇARPICI PAYLAŞIM
Süreçle ilgili Meral Akşener'den ilk mesaj geldi.
Akşener, İmamoğlu, Yavaş ve parti kurmaylarının yer aldığı fotoğrafı paylaştı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun Yavaş ve İmamoğlu'nun ellerini kaldırdığı anları da paylaşan Akşener "Milletimizin iradesiyle tarih yazacağız…" dedi.