Kemal Kılıçdaroğlu'ndan montajlı görüntüler için suç duyurusu

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, Kılıçdaroğlu için yapılan montajlı görüntüler için suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Celal Çelik, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı olarak, Kılıçdaroğlu'na yönelik montaj videoların yayılmasıyla ilgili olarak açıklama yaptı.

Çelik, "Montaj video ve görselleri paylaşan, üreten ve bu tür içerikleri yaymaya devam eden kişiler hakkında gerekli işlemleri başlattık ve başlatmaya devam edeceğiz. Bu aşağılık eylemlerin hesabı mutlaka sorulacaktır. Hiç kimsenin bu tür eylemlerinden kâr sağlaması mümkün olmayacaktır" şeklinde konuştu.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik, Kılıçdaroğlu hakkında yapılan montaj videolarla ilgili olarak Twitter hesabından açıklama yaptı.

Çelik’in paylaşımı şöyle:

“Montaj video ve görselleri paylaşan, üreten, dahası ürettirenlerle ilgili olarak gereğini yapıyoruz! Şikayet dilekçelerimizi verdik, vermeye de devam edeceğiz! Böylesi alçaklıkların hesabı elbette sorulacak! Hiç kimsenin yanına kâr kalmayacak.”

Kemal Kılıçdaroğlu montaj