Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kübra Par'a: İktidarı rahatsız edecek kısmı okumuyorsa doğru değil

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, HaberTürk sunucusu Kübra Par'a tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, "Gazeteci, gazeteciliği tam yapmalı" dedi.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, HaberTürk canlı yayınında soruları yanıtladı.

Kemal Kılıçdaroğlu, gün içinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un konuk olduğu programı sunan Kübra Par'a, basın sözcüsü aracılığıyla mesaj gönderdiğini belirtti.

Kılıçdaroğlu, Kübra Par'ın, programa gönderdiği cevap mesajının sadece ilk bölümünü okuduğunu ifade etti.

Kübra Par, programında terör örgütleri ve montaj videolarıyla ilgili Kılıçdaroğlu'nun cevabını okudu. Par, "Kemal Kılıçdaroğlu, 6 Şubat 2018'de '50 sefer söyledim bir daha söylüyorum, meydanlarda söyledim, televizyonlarda söyledim, gazetelerde, her yerde söyledim PKK terör örgütüdür.' Bu açıklamayı göndermişler" şeklinde konuştu.

"GAZETECİ, GAZETECİLİĞİNİ TAM YAPMALI"

Kılıçdaroğlu ise, yanıtın ikinci kısmını Kübra Par'ın okumadığını dile getirdi. Kılıçdaroğlu, Par'ı eleştirdiği konuşmasında, "Buradan gönderdiğimiz bir yanıtta ikinci bölümünü, ikinci cümleyi okumadı, neden okumadı? Okuması lazımdı. Gazeteci, gazeteciliği tam yapmalı. Eğer bir yanıt gönderiyorsa, yanıtın bir bölümünü okuyup, iktidarı rahatsız edecek diğer bölümünü okumuyorsa doğru değil. Kübra Hanım'a söylüyorum" ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu Kübra Par