Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'kiralık ev fiyatları' açıklaması: "Korkunç seviyede!"

TAKİP ET

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yüksek kira fiyatları ve doğalgaz elektrik faturaları üzerine açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Vatandaşımız kira mı ödesin, elektrik-doğalgaz mı, çocuğunun okul masrafını mı?" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından ekonominin durumuna ilişkin açıklama yaptı. Yüksek kira fiyatlarına ve elektrik-doğalgaz faturalarına değinen Kılıçdaroğlu, "Korkunç seviyede" dedi.

Kılıçdaroğlu, "Kira meselesi ancak, iktidar değişimiyle birlikte ekonomik toparlanma üzerinden dengelenebileceği için, bu süreçte diğer hane masrafları ile ilgili çetin bir mücadele vermemiz gerekecek. Halkımız ve bizim için başka bir seçenek kalmamıştır" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle;
"Sevgili Halkım, Ülkemizde son 7 yılda kiracıların sayısı yüzde 25 civarında arttı. Kira ücretleri korkunç seviyede. Ev sahibi olma hayali kalmayan çilekeş insanımız artık kiralık ev tutamayacak duruma getirildi. Kira mı ödesin, elektrik-doğalgaz mı, çocuğunun okul masrafını mı?

Kira meselesi ancak, iktidar değişimiyle birlikte ekonomik toparlanma üzerinden dengelenebileceği için, bu süreçte diğer hane masrafları ile ilgili çetin bir mücadele vermemiz gerekecek. Halkımız ve bizim için başka bir seçenek kalmamıştır."

kılıçdaroğlu kira ev kiraları elektrik doğalgaz fatura chp