Kemal Kılıçdaroğlu'ndan "İşte Cumhurbaşkanımız" diyen vatandaşa cevap

TAKİP ET

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin ziyareti sırasında 'İşte Cumhurbaşkanımız' diyen bir vatandaşa teşekkür ederek, 'Hele bir dur bakalım' dedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu da dün yaptığı konuşmada Kılıçdaroğlu'ndan "Cumhurbaşkanı adayımız" diye bahsetmişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin'e gitti. Esnaf ziyaretleri yapan Kılıçdaroğlu, halkla sohbet etti. Kılıçdaroğlu, ziyareti sırasında bir vatandaşın "İşte Cumhurbaşkanımız" sözlerine teşekkür ederek, “Hele bir dur bakalım” cevabını verdi. 

Kılıçdaroğlu, Mersin'de girdiği bir iş yerinde Tuncelili hemşerisi Alime Hatı tarafından karşılandı. Alime Hatı, “İşte Cumhurbaşkanımız” diyerek kendisini karşıladı. Hemşerisinin elini tutarak kendisine teşekkür eden Kılıçdaroğlu, “Hele bir dur bakalım” dedi.

YARDIMCISI "ADAYIMIZ" DİYE DUYURMUŞTU
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, yaptığı bir konuşma sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’dan "Cumhurbaşkanı adayımız" diye bahsetmişti.

Partisinin Ankara Çankaya ilçe binasının açılışında konuşan CHP'li Bülent Kuşoğlu, “Sayın genel başkanımız, adayımız, Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun sevgi ve sagılarını iletiyorum. Hepinize saygılar sunuyorum” ifadelerini kullanmıştı.

 

kılıçdaroğlu chp aday cumhurbaşkanı adayı işte cumhurbaşkanımız mersin