Kemal Kılıçdaroğlu ne açıkladı? 22.00'yi işaret eden Kılıçdaroğlu açıklamasını yaptı

TAKİP ET

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, akşam saat 22.00'de önemli bir duyuruda bulunacağını açıklamıştı. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından duyurusunu yaptığı açıklamayı yaptı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, merakla beklenen paylaşımı için 22.00'de buluşalım demişti, saatin 22.00 olmasıyla birlikte video paylaştı. Kılıçdaroğlu, “Birkaç ay araç almayı ertelerseniz, Bay Kemal olarak sözümdür: İkinci el araba parasına, sıfır araba aldıracağım sizlere” sözleriyle yayımladı.

ORTA SINIFIN ALTINDAKİ AİLELER DİBE DÜŞÜRÜLDÜ

Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde yayımladığı videosunda, "Çok sorun birikti ve emin olun ki çok çalışıyoruz. Biz iktidara geldikten sonra bakarız demiyoruz. Bu geçiş sürecinde çektiğiniz acıları hafifletmek için çok uğraşıyoruz. Güzel günler yakın ama geçiş sürecinde de mücadeleyi elden bırakmıyoruz. İktidara geldiğimizde ivedilikle ve kolaylıkla çözeceğimiz sorunlar muhalafetteyken maalesef zaman alabiliyor. İnatla hayat kalitenizi düşüren ceberrut bir iktidar var kaşımızda. Oysa insanımız çok mütevazi. Bir evi, bir arabası, güzel, huzurlu bir ailesi olsun istiyor. Sadece bu. Bu bile çok görülüyor insanımıza. Bakın yoksulların, en savunmasızların üstü çizildi. Orta sınıfın altındaki aileler dibe düşürüldü. Özellikle tipik orta sınıf çocuklarının basamakları tırmanarak standart atlama oranı ellerinden alındı. İktidar sadece ihalecilere, 5'li çetelere, mafyalara, çantacılara çalıştı" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NUN YAYINLADIĞI VİDEO ŞU ŞEKİLDE:

 

kemal kılıçdaroğlu gündem açıklama chp