Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ekrem İmamoğlu yanıtı: Haberim vardı

TAKİP ET

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu'nun İngiltere Büyükelçisiyle görüşmesi hakkında konuştu. Kılıçdaroğlu, "Önceden söz vermişti. Benim de haberim vardı. Ekrem Bey gidip dozerin başında mı duracaktı?" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TV100 canlı yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu.  Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, kar yağdığı gün İngiltere Büyükelçisi Dominick Chilcott’la yemek yemesi hakkında konuştu.

Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:
"Erdoğan, İstanbul’u kaybettiğini bir türlü içine sindiremedi. Çünkü İstanbul’un rantından yararlanıyordu. Ekrem İmamoğlu kazanmanın ötesinde başarılı bir belediye başkanlığı performansı da sergiledi.

Duran bütün metro yatırımlarının kaynağını bularak sözleşmelerini imzaladı. 10 ayrı yerde 10 ayrı metro inşaatını birden başlattı. Yolsuzlukların da üzerine gitti. AK Parti’nin yönetiminde ya da kadın kollarında görev alan kişilerin dolar bazında burs alarak nasıl yurt dışına gittiklerini ortaya çıkardı.

Her kar yağışından sonra kentte olağanüstü bir durum vardır. Katıldığı yemekten haberim vardı. Önceden söz vermişti. Ekrem İmamoğlu gidip dozerin başında mı duracaktı. Hayır, yönetecekti orayı."

kemal kılıçdaroğlu ekrem imamoğlu ibb istanbul ingiliz büyükelçi ingiltere büyükelçi