Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bir gencin "Sizin de dans ettiğinizi görecek miyiz?" sorusuna yanıt

TAKİP ET

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bir gencin "Sizin de dans ettiğinizi görecek miyiz?" sorusuna yanıt: "Beni bu işlere bulaştırmayın."

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gençlerin sorularını cevapladığı bir YouTube videosunu Twitter hesabından paylaştı. Programın moderatörlüğünü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptı. Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs seçimlerinde ilk kez oy kullanacak gençlerin sorularını yanıtladı.

Twitter hesabından kısa bir kesit olarak paylaştığı videoda, Kılıçdaroğlu şunları söyledi: "Gençler ülkenin resetlenme zamanının geldiğinin farkında. Değişimin anahtarı da onların elinde. Anlatacağız, dinleyeceğiz, anlayacağız, birlikte resetleyeceğiz. Değişim senin elinde."

"BU İŞE BENİ BULAŞTIRMAYIN"

Programda, gençlerin soruları arasında ilginç bir soru da vardı. Bir genç, "İlerleyen süreçlerde sizin de dans ettiğinizi görecek miyiz? Siz de dans etme konusunda hünerli misiniz?" diye sordu. Kılıçdaroğlu, espri yaparak, "Beni bu işlere bulaştırmayın" yanıtını verdi.

Kılıçdaroğlu'nun gençlerin sorularını yanıtladığı program, gençlerin siyasete olan ilgisini arttırmak için önemli bir adım olarak görülüyor. Programda Kılıçdaroğlu, gençlerin ülkedeki değişim sürecinde büyük bir rol oynayabileceğine inandığını da vurguladı.