Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ayasofya'da Atatürk'e hakaret edilmesine sessiz kalan Erdoğan'a tepki

TAKİP ET

Ayasofya'daki icazet alma töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Meclis Başkanı Mustafa Şentop varken imam Mustafa Demirkıran tarafından Atatürk'e hakaret edilmesine CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP MYK toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un da aralarında bulunduğu Ayasofya programında Mustafa Kemal Atatürk’e lanet okuyan imam Mustafa Demirkan hakkında sessiz kalınmasına tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu’nun, Ayasofya’da Atatürk’e hakaret edilmesine sessiz kalan Erdoğan ve Şentop için “Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlığı yapıyorlar, Cumhurbaşkanı ve TBMM Başkanı sesini çıkarmıyor” dediği bildirildi.

Öte yandan Kılıçdaroğlu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ortaya attığı, “Mafyadan 10 bin dolar maaş alan siyasetçinin” kim olduğunu açıklamak zorunda olduğunu belirtirken Ayasofya’daki programda Atatürk’e hakaret eden eski imam Mustafa Demirkan hakkında barolar, CHP’li vekiller, sivil örgütler suç duyurusunda bulunacağı ifade edildi.

Ayasofya'da Atatürk'e Zalim ve kafir diyen Mustafa Demirkıran'a büyük tepki!

Atatürk'e hakaret eden Mustafa Demirkıran hakkında bir skandal daha: 1 yıl önce Meclis'e taşınmış!

kılıçdaroğlu erdoğan chp ayasofya atatürk mustafa demirkıran