Kemal Kılıçdaroğlu'ndan AKP ve MHP'ye karşı Ankara hamlesi

TAKİP ET

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, parti teşkilatından her an seçim olacakmış gibi çalışmalarını istedi. Kılıçdaroğlu ayrıca, Ankara ve İstanbul gibi illerde Cumhur İttifakı'nın güçlü olduğu bölgeleri ziyaret edecek.

İttifak, seçim ve adaylık tartışmaları sürerken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sonbaharda seçim olabileceği" iddiasını koruyor.

Parti teşkilatlarına her an seçim olacakmış gibi hazırlıklı olmaları yönünde talimat veren Kılıçdaroğlu, önümüzdeki süreçte, partisinin oyunun az olduğu bölgeler ile gruplara yönelik çalışmalara ağırlık verecek. 

Milliyet'ten Mehtap Gökdemir'in haberine göre Kemal Kılıçdaroğlu bu çerçevede AKP ve MHP üyeliğinden istifa etmiş gruplarla ayrı ayrı bir araya gelecek. Teşkilatından her an seçim olacakmış gibi çalışmalarını isteyen CHP lideri, başta İstanbul ve Ankara olmak üzere teşkilattan AK Parti ve MHP'nin oy potansiyelinin yüksek olduğu bölgelerde sahada aktif olmalarını istiyor.

Ümit Özdağ, Zafer Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayını açıkladı


ANKARA'DA İKİ TOPLANTI
Edinilen bilgiye göre, Kemal Kılıçdaroğlu da önümüzdeki günlerde Ankara'da iki önemli toplantıya katılacak. AKP üyeliğinden istifa edip CHP saflarına katılan kişilerin yer aldığı bir grupla buluşacak olan Kılıçdaroğlu, AKP ve MHP'nin güçlü olduğu Pursaklar, Sincan, Altındağ, Mamak'ta vatandaşlarla bir araya gelecek.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da ülkücü bir grupla da bir toplantı gerçekleştireceği öğrenildi. "MHP'den kopmuş" kişilerin olduğu ifade edilen grupla gerçekleştirilecek toplantının bir iftar programı olabileceği belirtiliyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nun önümüzdeki günlerde kanaat önderleri, sosyal gruplar ve odak gruplarıyla toplantılarının devam edeceği ifade ediliyor.

CHP'den Ümit Özdağ'ın Adayımız Mansur Yavaş açıklamasına ilk yanıt!

kılıçdaroğlu ankara chp seçim adaylık