Kemal Kılıçdaroğlu, elektrik faturalarını ödemeyeceğini duyurdu, CHP teşkilatları da boykota katılırsa ortalık karışacak!

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan yayınladığı son videosunda 31 Aralık zamları geri alınana kadar elektrik faturası ödemeyeceğini açıkladı. Kılıçdaroğlu'nun bu kararına CHP teşkilatlarının bir boykot halinde destek verebileceği belirtiliyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesaplarından yayınladığı video ile elektrik zamlarına tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, "Devlet ihtiyacı olunca IBAN istiyor. Buradan ihtiyacı olan vatandaşlarıma sesleniyorum. Erdoğan'ı etiketleyerek IBAN'larınızı paylaşın. Bakalım onlar yardımcı olacaklar mı?" ifadelerini kullandı.

"ELEKTRİK FATURASINI ÖDEMEYECEĞİM"
Kemal Kılıçdaroğlu, konuşmasının sonunda ise gündeme bomba gibi düşen kararını açıkladı. 31 Aralık gecesi yapılan elektrik zammının geri alınmasını isteyen Kılıçdaroğlu,  zam geri alınana kadar elektrik faturası ödemeyeceğini açıkladı.

CHP TEŞKİLATLARI FATURA BOYKOTUNA KATILACAK MI!

Kılıçdaroğlu'nun "Fatura ödemeyeceğim" çıkışı beraberinde yeni bir tartışmayı ortaya çıkardı. Edinilen bilgilere göre Kılıçdaroğlu'nun "Fatura ödememe" kararı bir boykota dönüşebilir. CHP teşkilatlarının da faturaları ödemeyerek protestoyu ülke çapına yaymayı düşündükleri belirtildi.

kemal kılıçdaroğlu fatura kemal kılıçdaroğlu zam elektrik faturaları elektrik faturası ödememe