Kemal Kılıçdaroğlu böyle seslendi: "Biz sizin kasetlerinizi gizli gizli dinlerdik"

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yunanistan eski Başbakanı Yorgo Papandreou ve Zülfü Livaneli'ye seslenerek "İkinizin de büyük sıkıntılar çektiğini biliyorum. Sizler yurt dışındayken, biz sizin kasetlerinizi gizli gizli dinlerdik, çünkü yasaktı" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte, Çankaya Belediyesi’nin düzenlediği Dostluk ve Barış Ödülleri Töreni’ne katıldı. Törende konuşma yapan Kılıçdaroğlu, dikkat çeken ifadeler kullandı.

Zülfü Livaneli, Selahattin Demirtaş'ı Usta kalem ilan etti


Kürsüden Yunanistan eski Başbakanı Yorgo Papandreou ve Zülfü Livaneli'ye seslenen Kılıçdaroğlu, "İkinizin de büyük sıkıntılar çektiğini biliyorum. Sizler yurt dışındayken, biz sizin kasetlerinizi gizli gizli dinlerdik, çünkü yasaktı. Ama büyük bir keyifle dinlerdik. Biz de sizin yurt dışında çektiğiniz özlemi aslında kendi ülkemizde çekerdik" dedi.

Kılıçdaroğlu ayrıca, “Hikmet Çetin Genel Başkanımız konuşurken, ‘dünya bir demokrasi krizinin içinde’ diye ifade etti. Türkiye bu krizin göbeğinde. Ama ben bu ülkenin gençlerine güveniyorum. Bu ülkenin gençleri kesinlikle bu demokrasi krizini aşacaklar. Bu ülkeye gerçekten de demokrasiyi getirecekler” diye de belirtti.

kemal kılıçdaroğlu kaset zülfü livaneli yunanistan chp