Kemal Kılıçdaroğlu: "6'lı masada krizi çıktı iddiaları tamamen faso fiso"

TAKİP ET

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, '6'lı masanın dağılacağını ve birçok konuda uzlaşı sağlanamadığı' iddiaları hakkında açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Altı lider bir aradayız. Zaman zaman duyarsanız, yok kriz çıktı, yok kavga çıktı, yok şunu yaptılar, yok bunu yaptılar. Emin olun bunların tamamı fasa fiso" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve milletvekilleriyle birlikte Silivri'de İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Değirmenköy Buğday ve Mazot Desteği Dağıtım Törenine katıldı.

Kılıçdaroğlu, çiftçilere iktidar oldukları takdirde atılacak adımları anlattı. Siyasetin zenginleşme aracı olmadığını vurgulayan Kılıçdaroğlu, "Siyasete giren kişiler, halkın, sizlerin paralarını alıp bir avuç kişiye veremezler. Beşli çetelere, sizlerin milyar dolarlarınızı veremezler. O paraları da alacağım. Hiç endişe etmeyin. Beşli çeteden alacağım. Alacağım derken zorla değil, adalet ile alacağım. Haksızlık varsa, milleti soyuyorsanız Efendim Bay Kemal bunu seyretsin. Seyreder miyiz? Yemezler, seyretmem, paraların tamamını alacağım" dedi. 

"EMİN OLUN BUNLARIN TAMAMI FASA FİSO"

Kemal Kılıçdaroğlu, iktidardan gelen altılı masada kriz iddialarına ilişkin ise şunları dile getirdi: Kılıçdaroğlu, "Altı lider bir aradayız. Beraber çalışıyoruz. Beraber konuşuyoruz. Zaman zaman duyarsanız, yok kriz çıktı, yok kavga çıktı, yok şunu yaptılar, yok bunu yaptılar Emin olun bunların tamamı fasa fiso. Hiç bunlara inanmayın. Hepimiz Türkiye, sizleri seviyoruz. Sizler için çalışıyoruz, emek harcıyoruz. Bu ülke için, demokrasi olsun bu ülkede diyoruz. Dolayısıyla bizim birlikteliğimizi birileri hazmetmiyor. Ama biz çalışarak, düşünerek, ülkemizi severek, demokrasiyi getirerek onlara hazmettireceğiz. Bizi tanıyacaklar, bilecekler. Ahlakı, adaleti bilecek. Bu konudaki kararlılığımızı bilecekler. Kadın erkek eşitliğini bilecekler" dedi.

kemal kılıçdaroğlu ekrem imamoğlu siyaset altılı masa gündem